Τζαβέλλας: «Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνά μας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στάθηκε στην καλή ανασταλτική λειτουργία που είχε ο Ατρόμητος στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς σκορ έληξε το χθεσινό (21/12) ματς του Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος κράτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζαβέλλας στάθηκε στην πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, μέσω των όσων είπε στη NOVA. Παράλληλα μίλησε και για τον ίδιο, όπου σχολίασε πως «προσπαθώ να βρίσκομαι ακόμη εντός γηπέδων γιατί νιώθω καλά και το κορμί μου, μου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχω. Με τον Παναθηναϊκό δημιουργήσαμε, είχαμε μια διαφορετική προσέγγιση, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στον αγώνα, αλλά ήμασταν πολύ καλά κλεισμένοι αμυντικά».

Μετά ανέφερε ότι «δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να ξεκλειδώσει την άμυνά μας. Είχαμε τελείως διαφορετική προσέγγιση, γιατί αν αφήναμε χώρους, θα το πληρώναμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε λειτουργήσει καλύτερα μπροστά, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Κλείνοντας υπογράμμισε πως «έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τον εαυτό μας. Είχα πει από την αρχή πως έχουμε μεγάλη ποιότητα σαν ρόστερ και τώρα που μαζεύουμε βαθμούς είναι στόχος να μπούμε στην εξάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook