ΑΕΚ: Την Τετάρτη θα κριθεί του Σιντιμπέ για Σέρρες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Προκύπτουν νέα στην ΑΕΚ από τη σημερινή (19/12) προπόνηση στα Σπάτα σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο της ομάδας ενόψει του ματς της Πέμπτης με τον Πανσερραϊκό.

Κατ’ αρχήν αύριο θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του Σιντιμπέ στο ματς με τις Σέρρες. Ο Γάλλος μπακ έχει κάποιες ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε χθες και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο Τετάρτη (20/12).

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ δεν μπορεί να ποντάρει στο ματς με τον Πανσερραϊκό στους Αραούχο, Πόνσε που είναι στο ιατρικό δελτίο των «κιτρινόμαυρων» και θα παραμείνουν σ’ αυτό. Από κει και πέρα δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που είναι τραυματίας, ενώ είναι όλα ανοικτα για τους Πισάρο και Κάλενς.

Αντίθετα καλές πιθανότητες να επιστρέψουν έχουν τόσο ο Μεξικανός χαφ, Ορμπελίν Πινέδα όσο και ο Μαροκινός εξτρέμ, Νορντίν Άμραμπατ.

Τέλος, ένα ερωτηματικό αιωρείται για τον Μουκουντί. Γενικώς έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα και είναι λογικό ο Αλμέιδα να «πονοκεφαλιάζει» γνωρίζοντας ωστόσο πως άπαντες, από τον πρώτο έως τον τελευταίο παίκτη της ομάδας, είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook