ΑΕΚ: Αναμονή για τους τραυματίες, αγωνία για Σιντιμπέ, Μουκουντί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ θα κριθούν πολλά για τις επιλογές του Αλμέιδα ενόψει Σερρών.

Εντονος προβληματισμός υπάρχει στην ΑΕΚ μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο Αγρίνιο, σε μια συγκυρία μάλιστα που θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχει ανησυχία για τα επαναλαμβανόμενα κακά αποτελέσματα με τις «μικρομεσαίες» ομάδες.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν μπορούν να μείνουν και πολύ σε αυτό. Αμεσα, το απόγευμα της Πέμπτης, υπάρχει ακόμα μια εκτός έδρας αναμέτρηση με ομάδα ανάλογου βεληνεκούς, αυτήν τη φορά με τον Πανσερραϊκό.

Συνάμα, ο Αλμέιδα αναζητά και λύσεις στα πολλά θέματα τραυματισμών που έχουν συσσωρευτεί στην ΑΕΚ στο φινάλε της χρονιάς. Ηδη, στο Αγρίνιο δεν είχαν ταξιδέψει οι Αραούχο, Πινέδα, Πόνσε, Στάνκοβιτς, Αμραμπατ, Πισάρο και Κάλενς.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησαν τραυματίες οι Σιντιμπέ και Μουκουντί. Για όλους και κυρίως για τους δύο «φρέσκους» τραυματισμούς, ακόμα δεν υπάρχει τίποτε δεδομένο ενόψει Σερρών.

Τα πάντα θα κριθούν στη διάρκεια της ημέρας. Η προπόνηση σήμερα είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και εκεί περιμένουν στην ΑΕΚ να διαπιστώσουν αν και ποιες επιστροφές μπορούν να υπάρξουν. Καλές πιθανότητες να είναι παρόντες φέρουν οι Αμραμπατ και Πινέδα, για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι εξαιρετικά οριακά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook