Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 0-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ – πέναλτι του Μαροκινού στο 65ο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 1-0 και ισοβαθμεί στους 31 βαθμούς μαζί με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και με τη νίκη τους επί των νεοφώτιστων κατάφεραν ν’ αναρριχηθούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το παιχνίδι των Σερρών, ο Ολυμπιακός πίεζε από το ξεκίνημα για να βρει το γκολ και τελικά κατάφερε να το βρει στο 65ο λεπτό όταν ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Μασούρα με τον Ελ Αραμπί να ευστοχεί στο πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Ντανκερλούι), Πηλέας (46′ Τομάς), Ουεντραόγκο (79′ Μορέιρα), Στάικος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ (69′ Μούργος), Μπαΐροβιτς (46′ Σοφιανός).

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε (61′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί (81′ Μπιέλ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook