Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέρασε στην αντεπίθεση παίρνοντας έναν χρυσό βαθμό μένοντας στο 2-2 με την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους ”κιτρινόμαυρους”, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε την κακή αναχαίτηση από την άμυνα του Παναιτωλικού και με ένα εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό άνοιξε το σκορ και στο 15′ ο Ελίασον με ένα άψογο σουτ από δεξιά έδωσε ”αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 35ο λεπτό ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, ο Μλάντεν πρόλαβε τον Μουκουντί και τσίμπησε την μπάλα, ο Γάλλος στόπερ βρήκε χαμηλά το πόδι του 32χρονου Ρουμάνου και ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι . Ο Ζοάο Πέδρο ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και με εκτέλεση… αλά πανένκα μείωσε σε 2-1.

Ο Παναιτωλικός στο 65′ ισοφάρισε με τον Μπαλντασάρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το… ριμπάουντ και την κακή αντίδραση της άμυνας της ΑΕΚ και με έναν ”κεραυνό” έκανε το 2-2.

Η ομάδα του Αλμέιδα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να πάρει και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, στο 83′ πάλι ο Γκατσίνοβιτς έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με γυριστό σουτ λίγο έλειψε να κάνει το 3-2, απέκρουσε με υπερένταση ο Καπίνο.

Παναιτωλικός (Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Πέδρο, Αλ. Ντουάρτε.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι, Λιβάι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook