Aτρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ατρόμητος έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό με 3-1 και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την εξάδα.

Στο 38ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη, παρά την προσπάθεια του Τσιντώτα, ο οποίος έπεσε σωστά και ακούμπησε την μπάλα με τα ακροδάκτυλα.

Η παράβαση δόθηκε για την ανατροπή του Παλασιος από τον Κεσχρίντα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση: από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Μπρινιόλι έκανε λανθασμένη έξοδο, βλέποντας τον Έντερ να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του.

Στο 50ο λεπτό η ομάδα του Ίλιτς κάνει την ολική ανατροπή, με τον Βέργο να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από γέμισμα του Ασεβέδο από αριστερά.

Μάλιστα στο 64′ ο Ατρόμητος αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Ρομπάιγ να περνάει την μπάλα με σκαφτό σουτ πάνω από τον Μπρινιόλι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Ιωαννίδη να το εκτελεί και να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά (87′ Φριντζόνσον), Έντερ, Ρομπάιγ, Βέργος και Βαλένσια.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68′ Αράο), Χουάνκαρ (87′ λ.τ. Κλεϊνχέισλερ), Βιλένα, Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος (68′ Σπόραρ), Ιωαννίδης και Μαντσίνι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook