Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-4

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Βούλγαρο να πετυχαίνει δύο γκολ, ο “Δικέφαλος του Βορρά” ήταν εντυπωσιακός στην Αρκαδία συντρίβοντας τον Αστέρα Τρίπολης με 4-1

Ο Σβαμπ ήταν κι αυτός που άνοιξε το σκορ, καθώς ευνοήθηκε από τις κόντρες μετά από σουτ του Κωνσταντέλια και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 στο 34′. Τέσσερα λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σαμάτα, αλλά ο Τανζανός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν κι άλλο το προβάδισμά τους με τον Ντεσπόντοφ. Ο Σαμάτα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βούλγαρος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 2-0 στο 59′. Άμεσα όμως ο Αστέρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1 στο 63′ με τον Τζουκάνοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία άστοχη έξοδο του Κοτάρσκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά των Αρκάδων δεν κράτησε για πολύ όμως, αφού ο ΠΑΟΚ απέκτησε ξανά διαφορά δύο τερμάτων στο 69′.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ολέθριο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Παπαδόπουλος βγήκε από την εστία του και πρόλαβε τον Σαμάτα, όμως ακολούθησε την φάση ο Μουργκ, ο οποίος έκανε το 3-1. Προηγουμένως, οι γηπεδούχοι απείλησαν για την ισοφάριση με ένα σουτ του Άλβαρες και στο 90ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Ζουγλής, Μιριτέλο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Σαμάτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook