Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι όπου τα πέντε από έξι γκολ του αγώνα μπήκαν μέχρι το 34ο λεπτό, η Κηφισιά επιβίωσε στο ντέρμπι των ουραγών επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2 αφήνοντας τον μόνο τελευταίο.

Στο 6′ ο Οζέγκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στην Κηφισιά, με τον Ροσέρο να απαντά όμως στο 10′, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Εντούτοις οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων για το γκολ τους κράτησαν πολύ λίγο, καθώς με τη… σέντρα οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» εκ νέου, με τον Κρισιούμα να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας το 2-1.

Στο 23ο λεπτό ο «Άγιαξ» της Ηπείρου έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, με τον Παντελάκη να κάνει το 2-2 με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά.

Ο… χορός των γκολ συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-2 στο 34′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Λαντρ, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι.

Μετά από ένα ξέφρενο πρώτο ημίχρονο όπου μπήκαν πέντε γκολ (!), στο δεύτερο όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε ο ρυθμός και στο 77′ τα πράγματα για τους Ηπειρώτες έγιναν ακόμα δυσκολότερα καθώς έμειναν με 10 παίκτες έπειτα από αποβολή του Γκάρο. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Οζέγκοβιτς.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Παρράς – Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Κωνσταντακόπουλος – Μπιφουμά (67′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς, Κρισιούμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα (46′ Γκάρο), Τζίνο – Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό (64′ Κόντε)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook