ΑΕΚ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Νεστορίδη, το ανατριχιαστικό του μήνυμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί έχει τεθεί η σορός του μεγάλου Κώστα Νεστορίδη. Ράγισε καρδιές το αποχαιρετιστήριο «μήνυμα» του.

Ο Κώστας Νεστορίδης μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την περασμένη Τρίτη. Μια τεράστια απώλεια για την Ένωση, αλλά και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Από το πρωί, στις 11:00, η σορός του μεγάλου Νεστορίδη έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να αναμένεται να πουν το τελευταίο τους «αντίο» στον δικό τους «Νέστορα».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων», ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Λίγη ώρα πριν, ο γιος του «θρυλικού» Κώστα Νεστορίδη έκανε μια σχετική ανάρτηση, μεταφέροντας το τελευταίο «αντίο» του πατέρα του προς τον κόσμο της ΑΕΚ, ραγίζοντας καρδιές.

«Εγώ λοιπόν σάς χαιρετώ καί θά σάς βλέπω από ψηλά… Φεύγω Νταμπλούχος… Χορτασμένος από δόξα καί αγάπη… Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας… Θά είμαι μέσα σέ κάθε αγώνα (Το φρόντισε Ό Πρόεδρος μας!!) Πάω νά κάνω δίδυμο με τόν φίλο μου τόν Μίμη… νά θυμηθούμε τά παλιά…τόν Κέρβερο Στέλιο καί πού καί που θά μας λέει καί κανά τραγούδι Ο Στελαρας …… Αντίο Σας ευχαριστώ για Τήν αγάπη πού Μου δώσατε τόσα χρόνια απλόχερα.!!», έγραψε στη συγκλονιστική ανάρτηση του, ο γιος του Κώστα Νεστορίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook