Πέρασε στην επόμενη φάση γράφοντας ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με συγκομιδή 16 βαθμών σε ευρωπαϊκό όμιλο.

O ΠΑΟΚ φιλοξένησε στην έδρα του την Ελσίνκι, όπου κατάφερε να την κερδίσει με 4-2, για την 6η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa Conference League.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ραντούλοβτς στο 6′, όμως ο δικέφαλος ισοφάρισε στο 37′ με το όμορφο σουτ του Οζντόεφ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα μέσα σε έξι λεπτά και ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Κωνσταντέλια (47′) και το αυτογκόλ του Τόβιο (53′).

Το 4-1 έκανε ο Μούργκ στο 85′ ενω το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Χέτεμαι.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ πέρασε ως πρώτος και φυσικά αήττητος στην φάση των “16” του θεσμού, με 16 βαθμούς.  Mαλιστα οι “ασπρόμαυροι” έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα με συγκομιδή 16 βαθμών σε ευρωπαϊκό όμιλο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (72′ Βιεϊρίνια), Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (72′ Μπάμπα), Μεϊτέ, Οζντόεφ (71′ Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (75′ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (80′ Τζίμας)

ΕΛΣΙΝΚΙ: Μαένπα, Τοίβιο, Ντα Γκράκα, Χαμαλάινεν, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (66′ Μπένισαν), Λίνγκαμ (80′ Πανάνεν), Κέσκινεν (66′ Ολίλα), Χόστικα (66′ Χετεμάι), Ραντούλοβιτς (65′ Ολουσάνια), Μπαντέ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook