ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο στο Άμστερνταμ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν είναι έτοιμος για το ματς με τον Άγιαξ την Πέμπτη (14/12) στο Άμστερνταμ με την ΑΕΚ να γνωστοποιεί πως δεν ανακοινώσει απόψε αποστολή για το ματς με τον «Αίαντα».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Εκτός μάχης είναι ο επίσης τραυματίας Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο τιμωρημένος Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Κάλενς, Φαν Βέερτ και Ζίνι.

Η προετοιμασία της ομάδας επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση στα Σπάτα και ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του, με τους Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς δεδομένα να είναι εκτός, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με την Μπράιτον.

Αντίθετα στα ευχάριστα είναι η επάνοδος του Γενς Γιόνσον που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ενώ βεβαίως διαθέσιμος θα είναι για την μεγάλη μάχη της Πέμπτης με τον Άγιαξ και ο Λιβάι Γκαρσία, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook