Με το 1,5 πόδι στους “8” ο Πανσερραϊκός – Πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα “λιοντάρια” του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 του Αστέρα και έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε στο “Θ. Κολοκοτρώνης” τον Πανσερραϊκό, για τον πρώτο εκ των δύο αγώνων της φάσης των ”16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα “λιοντάρια” του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνουν τη νίκη με 2-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την οκτάδα.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε εκτεταμένο rotation, θέλοντας να ξεκουράσουν βασικά… γρανάζια, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε 8 αλλαγές στην ενδεκάδα του Αστέρα, ενώ, με τη σειρά του ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε 7 αλλαγές παικτών σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος (2/12), το οποίο έληξε με 1-0 υπέρ των Αρκάδων.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκρόζτανιτς (56′ Καστάνο), Πίτσου, Γκαρθία, Χουχούμης, Αλάγκμπε (46′ Μουνάφο), Σουρλής (24′ Βαγιέντε), Ζουγλής, Σίτο (46′ Καλτσάς), Κρέσπι (46′ Μπαρτόλο), Μιριτέλο.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κάτσικας, Γκοτζαμανίδης (63′ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης (6′ λ.τρ. Δεληγιαννίδης), Τομάς (83′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ (46′ Χατζηστραβός), Μπαΐροβιτς (63′ Άλεξιτς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook