ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας άλλη μία σπουδαία εμφάνιση νίκησε εύκολα με 3-0 την ομάδα από την Φθιώτιδα και παράλληλα ”σκαρφάλωσε” στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς.

Οι ”Ασπρόμαυροι” υποδέχτηκαν την Λαμία στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Super League και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και περιμένει το αποτέλεσμα του βραδινού αγώνα ΑΕΚ-Άρης (21:00 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) ώστε να μάθει την τελική του κατάταξη μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του, τους Μουργκ και Ραχμάν λόγω τιμωρίας αλλά και τους τραυματίες, Κουλιεράκη και Μεϊτέ. Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολόγισε στους τιμωρημένους Παπαδόπουλο και Σιμόν, ενώ, εκτός αποστολής βρέθηκε και ο τραυματίας Νούνιες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ – Τζανδάρης, Σαντάνα – Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook