Κηφισιά: Bαρύ κλίμα για τον Αναστασίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Κηφισιάς μετά και την ήττα από τον Παναιτωλικό δεν είναι σίγουρο.

Η Κηφισιά γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο με 3-0 από τον Παναιτωλικό.

Θα υπάρξει συζήτηση του τεχνικού Γιάννη Αναστασίου με τη διοίκηση, αλλά μετά την ήττα με κατεβασμένα χέρια στο Αγρίνιο, δεν είναι βέβαιη η παραμονή του έμπειρου προπονητή.

Να θυμίσουμε ότι η Κηφισιά έχει καθοριστικό ματς με τον ουραγό αυτή τη στιγμή ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και πριν τη διακοπή για τα Χριστούγεννα υπάρχει και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Προέχει, βέβαια, το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη. Υπάρχει το ενδεχόμενο η διοίκηση να πάρει άμεσα απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Αναστασίου ή να δώσει παράταση για τα τρία παιχνίδια μέχρι τη διακοπή.

Ο Αναστασίου, παράλληλα, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό σχολίασε: «Όταν δέχεσαι το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους… Ένα σημείο, όπου αντί να βγούμε από την πίεση, εμείς δεχόμαστε το πέναλτι. Εκεί πείραξε το μυαλό μας. Είπαμε να είμαστε ήρεμοι στο ημίχρονο, γιατί υπήρχε χρόνος, όμως στο δεύτερο μέρος παρότι φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου δεν είχαμε ιδέες και καθαρό μυαλό. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά κι έφτασε στο 3-0, ένα βαρύ σκορ για μας.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς δυστυχώς είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική και να δείξουμε πολλά περισσότερα. Θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας».

sportal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook