Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε δείχνει πως θέλει να μείνει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτέλεσε μια από τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς. Από την πρώτη στιγμή, ο Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και δεν αντιμετώπισε τον δανεισμό του ως κάτι προσωρινό.

Οι εμφανίσεις του με τους «ερυθρόλευκους» δείχνουν ότι ο 28χρονος αναγεννήθηκε στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο περνά πολύ καλά στη χώρα μας, αγοράζοντας μάλιστα και σπίτι στα νότια προάστια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως».

Ο Ποντένσε είναι ένας από τους επτά παίκτες που αποκτήθηκαν με μορφή δανεισμού στο ρόστερ του Ολυμπιακού και σύντομα η διοίκηση θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον τους. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος άσος δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να μείνει στους Πειραιώτες, γνωρίζοντας πως δύσκολα θα τον περιμένει θέση στο ρόστερ της Γουλβς πίσω στην Αγγλία.

Η οψιόν αγοράς έχει οριστεί ανάμεσα στις δύο ομάδες στα 5 εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό θα κληθούν να αποφασίσουν το επόμενο διάστημα εάν θα την ενεργοποιήσουν.

Με την αγωνιστική εικόνα που έχει φέτος ο Ποντένσε, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι, φαίνεται πως είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για μείνει και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook