ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάι και Γιόνσον κόντρα στον ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να υπολογίζει τους Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον.

Την προετοιμασία της για ένα ακόμη παιχνίδι με σημαντικές απουσίες κάνει η ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή (26/11, 17:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον, αλλά καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε Άμραμπατ, Μουκουντί και Ζίνι.

Στην επίθεση ο Πόνσε είναι φαβορί να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα, με τον Πελάδο να έχει δουλέψει μαζί του στο διάστημα της διακοπής, προκειμένου να μπει περισσότερο στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Για τη θέση στα χαφ, παρτενέρ του Σιμάνσκι μπορεί να παίξει και ο Γαλανόπουλος, αλλά και ο Πινέδα. Ο Μεξικανός άσος, όπως και ο Αλεξάντερ Κάλενς επέστρεψαν χθες στην Αθήνα και σήμερα θα μπουν στις προπονήσεις.

Ανάλογα με την αξιολόγηση της κατάστασής τους, θα κριθεί αν θα πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης ή θα βρίσκονται στον πάγκο.

Για τις άλλες θέσεις δεν υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τον Αλμέιδα, καθώς διαθέτει επιλογές, αν και ο ίδιος σκέφτεται και το παιχνίδι με την Μπράιτον την προσεχή Πέμπτη και υπολογίζει όλα τα δεδομένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook