Κύπελλο Ελλάδος: Οι πιθανές ημερομηνίες για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Οι επιλογές που υπάρχουν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην φάση των «16» του Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΕΠΟ όρισε κανονικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τις 06/12, όμως η ΕΛ.ΑΣ έβαλε «απαγορευτικό», αφού δήλωσε πως αδυνατεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, επειδή την ίδια μέρα υπάρχει η επέτειος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και άρα χαρακτηρίζε ως υψηλής επικινδυνότητας από την αστυνομία.

Το πρωί της Τετάρτης (22/11) μάλιστα η ελληνική αστυνομία έκανε επίσημο το αίτημα της αναβολής τόσο του ντέρμπι των «αιωνίων» οσο και της ΑΕΚ με τον Άρη μία ημέρα, που ήταν προγραμματισμένο για τις 07/12, στέλνοντας επίσημο έγγραφο στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Κάπως έτσι αυτή θα αναγκαστεί να ορίσει εκ νέου τα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο λόγω του φορτωμένου προγράμματος που έχουν οι ομάδες εξαιτίας των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ως πιθανότερο σενάριο να αναβληθούν και τα δύο παιχνίδια των «αιωνίων» και να οριστούν εκ νέου στις 10 και 17 Ιανουαρίου.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να μπει το πρώτο ματς στις γιορτές, και να μην χρειαστεί να αλλάξει το δεύτερο, όμως δεν είναι εύκολο λόγω της διακοπής που υπάρχει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook