Ολυμπιακός: Φουλάρει για τις ανανεώσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την ανανέωση των συμβολαίων των Φορτούνη, Μασούρα, Καμαρά, Πασχαλάκη και Τζολάκη που λήγουν το καλοκαίρι και έχουν σταλεί σχετικά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές.

Οι προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και ένας δεύτερος φάκελος που αφορά τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με πέντε σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Κώστα Φορτούνη, τον Γιώργο Μασούρα, τον Μαντί Καμαρά, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, οι οποίοι έχουν μπει πια στους τελευταίους 7,5 μήνες των συμβολαίων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από μεριάς Ολυμπιακού έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία για κάποιες από τις παραπάνω υποθέσεις, γνωρίζουν δηλαδή οι εμπλεκόμενες πλευρές τι θέλει η μία από την άλλη και αναμένονται εξελίξεις, είτε τούτο το διάστημα που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος είτε στην επόμενη που είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Άλλωστε, σε ενάμιση μήνα, δηλαδή από τον Ιανουάριο, οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ως ελεύθεροι ενόψει καλοκαιριού σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook