Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Σκάρπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γκουστάβο Σκάρπα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων από τη Βραζιλία και η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται πως είναι η πρώτη που κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από την αγγλική ομάδα, ως ελεύθερος από την Παλμέιρας, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Premier League και φέτος δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό.

Στους «ερυθρόλευκους» παλεύει να βρει τα πατήματά του, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει έως τώρα, αλλά παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Στη Βραζιλία υπάρχει μεγάλη επιμονή για την επιστροφή του, με την Ατλέτικο Μινέιρο να είναι η πρώτη ομάδα που κάνει επίσημη κρούση, προσφέροντας στη Νότιγχαμ γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν φέρεται ιδιαίτερα «ζεστός» να επιστρέψει στη χώρα του, θέλοντας να συνεχίσει την προσπάθεια στην Ευρώπη.

Για την υπόθεση αυτή αναμένεται να αποφασίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, σε συνάρτηση πάντα με το ποια είναι η επιθυμία του παίκτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook