Ολυμπιακός: Σκέψεις και για φορ τον Ιανουάριο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός κάνει ήδη την προεργασία του για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο και εκτός από την απόκτηση ενός στόπερ, υπάρχει η σκέψη να κινηθεί και για έναν σέντερ φορ. Αν και αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν τρεις παίκτες στην κορυφή της επίθεσης, καθώς από τον Ιανουάριο τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Αρχικά, υπάρχει ένας προβληματισμός ότι οι φορ των Πειραιωτών έχουν καιρό να σκοράρουν. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει… σιγήσει. Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν τέλη Σεπτεμβρίου, κόντρα στον Άρη. Ο Στέφαν Γιόβετιτς έχει μπει πιο ενεργά στην ομάδα, αλλά δείχνει ότι δεν έχει το εύκολο γκολ.

Και αυτό το γεγονός προβληματίζει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιας και ο Μαροκινός στράικερ θα λείπει στο Κόπα Αφρικα τον Ιανουάριο. Και ο Μαυροβούνιος δεν πείθει ότι θα μπορέσει να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα εκείνης της περιόδου βοηθώντας όσο θα ήθελε στο σκοράρισμα.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος απέδειξε ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται, σκοράροντας και με τον Ολυμπιακό Β. Αλλά στα 37 του τα οποία θα κλείσει τον Φεβρουάριο, εκτιμάται ότι δύσκολα μπορεί να αποτελέσει μια βασική λύση. 

Όλα αυτά τα δεδομένα αναγκάζουν τον Αντόνιο Κορδόν να κοιτάξει στην αγορά ενόψει Ιανουαρίου και για έναν αξιόπιστο επιθετικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook