Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον ΟΦΗ: Αμφίβολος ο Εραμούσπε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γνωστή έγινε η αποστολή των Ηπειρωτών για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Αργεντινό στόπερ να μπαίνει στην 20αδα αλλά να κρίνεται αμφίβολος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Εραμούσπε είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα είχε προπόνηση ρυθμούς και τακτικής.

Νέα απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Κόντε ο οποίος ήρθε να προστεθεί στους ήδη απόντες Λεο κι Έφορντ. Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εδώ αφού και ο Εραμούσπε είναι εξαιρετικά αμφίβολος και η συμμετοχή του στον αγώνα θα κρθεί την τελευταία στιγμή. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας,  Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Λώλης, Τζίνο, Τζίμας, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο, Γκάρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook