Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο Φάληρο και συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 4-2 πετυχαίνοντας έναν άνευ προηγουμένου θρίαμβο.

Στο 39ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, παγώνοντας το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μπάμπα έβγαλε από τα αριστερά την παράλληλη μπαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει το πλασέ. Ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να διώξει, καθώς δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 54′ ο Πορόσο ανέτρεψε τον Μπράντον Τόμας μέσα στην περιοχή των Πειραιωτών και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο… παθών, ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη και εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του στο Φάληρο.

Εννέα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Τόμας.

Ο Σβαμπ έπαιξε κάθετα για τον Μουργκ, αυτός γύρισε στον αμαρκάριστο Τόμας, ο οποίος εξ επαφής σκόραρε σε κενή εστία, κάνοντας το σκορ 0-3!

Το ασπρόμαυρο πάρτι στο Φάληρο συνεχίστηκε με τον Κωνσταντέλια να κάνει μαγική ενέργεια δίνοντας στο… πιάτο γκολ στον Οζντόεφ.

Ο νεαρός άσος βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη και τον πέρασε, ωστόσο αντί να τελειώσει τη φάση έκανε μυθικό πάρε-βάλε τακουνάκι στον Οζντόεφ, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Στο 86′ ο Φορτούνης μείωσε για τους Πειραιώτες, νικώντας τον Κοτάρσκι με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας μετά την ασίστ του Φορτούνη.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι (64′ Σολμπάκεν), Ρέτσος, Πορόσο, Ροντινέι, Χέσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Φορτούνης, Ποντένσε (73′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (73′ Γιόβετιτς)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (74′ Ντεσπόντοφ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook