Λαμία – Παναθηναϊκός 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα στην Λαμία όμως ο Σλοβένος με το 8ο φετινό του γκολ έδωσε τη νίκη για το 1-2.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο του ματς δοκάρι με τον Ιωαννίδη, ενώ στο 8′ και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Τσιλούλη.

Εν τέλει ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με έναν «κεραυνό» του Μλαντένοβιτς έξω από την περιοχή.

Στο 64ο λεπτό ο Καρλίτος σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του και μάλιστα δεν πανηγύρισε το τέρμα του.

Στο 72΄ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανέτρεψε στην περιοχή τον Παλάσιος και ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι. Εντούτοις μετά από εξέταση της φάσης στο VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την αρχική του απόφαση καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Τσιλούλη, ωστόσο ο Έλληνας άσος ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως διαπιστώθηκε από το VAR, κι έτσι παρέμεινε το 1-1.

Στο 83ο λεπτό τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Αράο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα οι πράσινοι να μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές.

Τελικά η λύτρωση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 90ο λεπτό με τον Μπερνάρ να βρίσκει τον Σπόραρ στο δεύτερο δοκάρι και ο Σλοβένος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2 δίνοντας στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη. Ο Σλοβένος στην τελετυαία φάση του αγώνα είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ ωστόσο το πέναλτι που εκτέλεσε έφυγε άουτ με το 1-2 να μένει.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνεθ (65′ Τόσιτς), Σλίβκα, Τσιλούλης, Καρλίτος (76′ Ακούνια).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Βαγιαννίδης (65′ Κώτσιρας), Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς (82′ Αϊτόρ), Μαντσίνι (65′ Παλάσιος), Βέρμπιτς (69′ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (82′ Σπόραρ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook