Κηφισιά: Δίχως Ίλιεφ κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μεσοεπιθετικός της Κηφισιάς Ίλιαν Ίλιεφ έχει υποστεί μια κάκωση στον δεξί ώμο και θα χάσει τα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Νέο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ίλιαν Ίλιεφ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο στο παιχνίδι της Κηφισιάς στον Βόλο λόγω τραυματισμού. O διεθνής Βούλγαρος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες έχει υποστεί μια κάκωση στον δεξί ώμο και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Με βάση αυτά τα δεδομένα θα χάσει τόσο τόσο το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Καισαριανή, το οποίο μεταφέρθηκε για το ερχόμενο Σάββατο (4/11, 20:00) όσο και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (12/11, 17:00).

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο ο Γιάννης Αναστασίου είχε δηλώσει να εκτίσουν την ποινή τους για συμπλήρωση τριών καρτών τόσο τον Αντώνη Παπασάββα όσο και τον Αλμπέρτο Μποτία, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ματέους Σάντος Κρισιούμα και Λούκα Τσάπαν, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με τον Βόλο.

gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook