Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να “πιάσουν” καλή απόδοση και επικράτησαν με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι “κίτρινοι” μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα του λεπτά, έγιναν αμέσως απειλητικοί με τον Σουλεϊμάνοφ. Στο 55ο λεπτό, ο Άρης κατάφερε και να ανοίξει το σκορ του παιχνιδιού. Ο Φεράρι με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος με ωραία κεφαλιά, κέρδισε τον Κλέιμαν για το 1-0.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στο 61ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζίνο, με τους “κίτρινους” να παίρνουν τα “ηνία” του αγώνα.

Στο 75ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Νταρίντα να σουτάρει, τον Κλέιμαν να διώχνει και στη συνέχεια της φάσης, ο Μενέντες πήρε την μπάλα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Ζαμόρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάζιο (34′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Κάρλσον (63′ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Παμλίδης (71′ Μπαλάν), Τζίνο, Τζίμας (83′ Έφορντ), Ροσέρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook