Μαρτίνεθ: “Περιμένουμε “καυτή” ατμόσφαιρα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέφερε ενόψει της αναμέτρησης του με τον ΟΦΗ ότι οι απαιτήσεις για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού προσαρμόζονται ανάλογα τις περιστάσεις ενώ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

«Σε ότι αφορά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι γιατί δεν το ξέρουμε. Κάποιοι είναι χτυπημένοι, κάποιοι είναι κουρασμένοι. Το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ μπορεί να μας έχει γεμίσει ευτυχία, αλλά μας έχει κοστίσει πάρα πολύ σε ενέργεια, σε δύναμη, ψυχική αλλά και σωματική και πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε. Πρέπει να είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη, επιθετικά, αμυντικά, τακτικά. Πάντα είναι έτοιμοι να πιέσουν τον αντίπαλο. Μέσα στο γήπεδο τους έχουν κερδίσει 10 από τους 12 βαθμούς. Θα έχουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα. Καλή για εκείνους, κακή για εμάς. Επομένως απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση από εμάς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χάσουμε στιγμή την συγκέντρωση μας. Θα χρειαστεί να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να έχουμε πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε μέσα στο παιχνίδι γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε ταυτότητα, προσωπικότητα, χαρακτήρα και πίστη στην φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου γιατί σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουμε κατακτήσει την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα που θέλουμε να έχουμε. Είμαστε η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και αυτή που έχει δεχθεί τα λιγότερα. Πράγματα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook