Ολυμπιακός: Σε δύο εβδομάδες επιστρέφει ο Φρέϊρε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Θα καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή του Νίκολας Φρέιρε στη δράση, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στον Ολυμπιακό και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Αργεντινός αμυντικός ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και οι τελευταίες εκτιμήσεις τον θέλουν να βάζει ως στόχο να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, στις 9 Νοεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει και τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ που μεσολαβούν.

Το πρόβλημα για τον Μαρτίνεθ, ωστόσο είναι πιο άμεσο, καθώς στο παιχνίδι της Πέμπτης με τους Άγγλους θα είναι διαθέσιμοι μόνο δύο στόπερ, οι Ρέτσος και Πορόζο, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί στο κέντρο της άμυνας. Πέρα από τον τραυματία Φρέιρε, είναι τιμωρημένος και ο Ντόη, που αποβλήθηκε στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν με τους Ρέτσο και Πορόζο, ενώ δεν θα υπάρχει εναλλακτική λύση στον πάγκο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει αγωνιστεί φέτος σε 5 παιχνίδια, όλα ως αλλαγή, και θα ριχτεί στη μάχη σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να τον προετοιμάσει κατάλληλα ενόψει Γουέστ Χαμ, με τον Πορόζο να έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook