Ατρόμητος: Συμφώνησε με τον Σάσα Ίλιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σάσα Ίλιτς μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό αφού το δεύτερο μισό της σεζόν 2008/09 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ, με τον Σέρβο στην ποδοσφαιρική του καριέρα να έχει συνδέσει το όνομά του με την Παρτιζάν.

Με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου ο Σάσα Ίλιτς, κατέγραψε συνολικά 375 συμμετοχές αποτελώντας έναν από τους παίκτες-σύμβολα της Παρτιζάν, ενώ προς τιμήν του είχε διοργανωθεί και φιλικό με τον ΠΑΟΚ το 2016.

Όσον αφορά την προπονητική του καριέρα, ο 45χρονος τεχνικός ξεκίνησε την πορεία του ως βοηθός του Ντέγιαν Μπράνκοβιτς στην U17 της Σερβίας το 2019, ενώ διατέλεσε και βοηθός του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς στην ανδρική ομάδα της Σερβίας.

Η πρώτη δουλειά του Σάσα Ίλιτς ως πρώτος προπονητής ήταν στην Τσουκαρίτσκι, την οποία ανέλαβε το 2021, ενώ την επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Σόφια στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο Ίλιτς αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της συμφωνίας του με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση, ενώ αναμένεται να καθίσει στον πάγκο των Περιστεριωτών για πρώτη φορά, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook