Άρης – Πανσερραϊκός 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Φαμπιάνο με κεφαλιά χάρισε στον Άρη μια πολύ σημαντική νίκη καταβάλλοντας τον Πανσερραϊκό με 1-0.

Ο Πανσερραϊκός έστησε μπλόκο μπροστά από την εστία του Χόβαν με τον Άρη να είναι μέτριος έως κακός για 80 λεπτά και να μην μπορεί ν’ απειλήσει τους φιλοξενούμενους.

Οι Σερραίοι είχαν ως πρώτιστο στόχο να μην δεχτούν γκολ και στην συνέχεια να χτυπήσουν στην αντεπίθεση προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των Μούργου και Άλεξιτς.

Ο Άρης πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο πιέζοντας αρκετά τον Πανσερραϊκό και στο 83ο λεπτό ο Μορόν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χόβαν. Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς ψάχνοντας το νικητήριο γκολ με τους Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ να μην μπορούν να σκοράρουν. Στο 94′ ο Χοβάν με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σουλεϊμάνοφ για την τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Έτσι φτάσαμε στο 96ο λεπτό όταν ο Άρης κέρδισε κόρνερ, η μπάλα πήγε στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού και ο Φαμπιάνο με καρφωτή κεφαλιά στο 96′ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (59′ Οντουμπάτζο), Βερστράτε, Τζούρασεκ (59′ Νταρίντα), Πάρντο (66′ Ζαμόρα), Μενέντες (59′ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης (46′ Μασκανάκης), Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (65′ Σοφιανός), Μορέιρα, Στάικος, Μούργος, Άλεξιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook