Παναιτωλικός – Βόλος 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες ο Παναιτωλικός γεύτηκε ξανά την χαρά της νίκης επικρατώντας του Βόλου με 2-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα διατηρώντας τον Βόλο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να φτάνουν σε ένα δίκαιο τρίποντο.

Ο Λιάβας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον αρχηγό του Παναιτωλικού να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της άμυνας του Βόλου και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη ήταν κυρίαρχοι, απειλήθηκαν ελάχιστοι από τον Βόλο και στο 80ο λεπτό ο Ντουάρτε μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο – Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι, Πέρες, Μπαλντασάρα (71′ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν – Φρ. Ντουάρτε (71′ Σενγκέλια), Βοϊλης (78′ Πέδρο)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος – Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα – Γκλάβτσιτς, Τρουϊγέ (70′ Μαχαίρας), Κόμπα – Κορνέ (54′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (70′ Ενγκίν), Γκαρσία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook