ΑΕΚ: Πλάνα χωρίς Λιβάι για Τρίπολη και Μασσαλία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Αστέρα και δύσκολα θα προλάβει τη Μαρσέιγ.

Ιδιαίτερα προσεκτική είναι η διαχείριση της ΑΕΚ στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος επιθετικός την Πέμπτη συνέχισε τη θεραπεία του και δεν έκανε καθόλου προπόνηση, γεγονός που τον απέκλεισε από τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της Κυριακής (22/10, 16:00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στην Ένωση δεν θέλουν να πιέσουν τον Λιβάι και να ρισκάρουν, γι’ αυτό θα τον περιμένουν μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Εκτός από το κυριακάτικο ματς, δεν αποκλείεται να μείνει εκτός και από αυτό της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ. Ακόμα κι αν ξεκινήσει προπονήσεις έως τότε, δύσκολα ο Αλμέιδα θα ρισκάρει να τον ρίξει στα… βαθιά, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης.

Η ΑΕΚ φέτος έχει μάθει να ζει και χωρίς τον βασικό της επιθετικό, παρόλο που η επιδραστικότητά του είναι τρομερή όταν αγωνίζεται.

Ο «Πελάδο» γνωρίζει πως να καλύπτει το κενό κάθε παίκτη που απουσιάζει και το έχει αποδείξει. Όταν όμως ο Λιβάι επιστρέψει στη δράση υγιής, τότε το παιχνίδι της Ένωσης θα αναβαθμιστεί σημαντικά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook