Παναθηναϊκός: Το βάρος στην τακτική στη σημερινή προπόνηση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο Κορωπί. Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 Οκτωβρίου. Φυσικά, στις προπονήσεις δεν συμμετέχουν οι διεθνείς, καθώς βρίσκονται σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη σημερινή προπόνηση έριξε το βάρος στην φυσική κατάσταση, αλλά κυρίως στο κομμάτι της τακτικής. Ο Σέρβος προπονητής δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και ειδικά τώρα ενόψει ντέρμπι.

Την ίδια στιγμή, θεραπεία έκανε γι΄ άλλη μία μέρα ο Πάλμερ Μπράουν όπως και ο Μάγκνουσον,  ενώ ο Κλεϊνχέισλερ ακολούθησε έξτρα πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ντέρμπι «αιωνίων» την μεθεπόμενη Κυριακή. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον και έξτρα πρόγραμμα ο Κλεϊνχέισλερ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook