Η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά τον Έσε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «Φως» η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά τον Έσε και τις εμφανίσεις που κάνει με τον Ολυμπιακό.

Τις εμφανίσεις του Έσε με τον Ολυμπιακό παρακολουθεί και μάλιστα στενά η Μπενφίκα. Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Φως» η οποία ανάμεσα στις πληροφορίες που παραθέτει από το ρεπορτάζ είναι και η παρουσία του ανθρώπου της πορτογαλικής ομάδας στην Σερβία, εκεί που παρακολούθησε το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την Μπάτσκα Τόπολα.

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα χρονολογείται εδώ και μήνες. Συγκεκριμένα, είχε καταβάλει προσπάθεια να αποκτήσει τον νεαρό μέσο τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε όμως και ο παίκτης δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ευρώπη στα μέσα της σεζόν αλλά και οι απαιτήσεις της ομάδας του, της Ουρακάν είχαν κριθεί μεγάλες για την περίσταση.

Πλέον, με τον 22χρονο μέσο να έχει πάρει μεταγραφή και να κάνει καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, η Μπενφίκα δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει την εξέλιξή του για να αποφασίσει εάν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση από την πορτογαλική ομάδα το καλοκαίρι έχοντας δει και σε άλλα παιχνίδια τον Έσε και έχοντας σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αγωνιστική του ποιότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook