Βρέντζος: “Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε για την μετάδοση – Θέλαμε κόσμο του ΟΦΗ στο γήπεδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εξωδιοικητικός παράγοντας των Χανίων μίλησε στην Τηλεόραση Creta για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης αλλά και εκείνο του αιτήματος για την παραχώρηση εισιτηρίων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Βρέντζος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Τηλεόρασης Creta όπου αναφέρθηκε στα δύο θέματα για τα οποία έγινε αρκετή συζήτηση.

Αρχικά για την μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τα Χανιά, ο Γιώργος Βρέντζος επισήμανε ότι η ΕΠΟ ήταν εκείνη που δεν έδωσε την άδεια για την ζωντανή μετάδοση του αγώνα υπογραμμίζοντας πως “ήταν ένα ματς διαφήμιση για το Κρητικό ποδόσφαιρο, ήταν πραγματικά κρίμα που δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση κάτι για το οποίο δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ Χανιά, ούτε της ΠΑΕ ΟΦΗ. Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα το πρωί (σημ. Δευτέρα) να πάρουμε μια άδεια από την ΕΠΟ για να το μεταδώσουμε, υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και άλλους παρόχους, είναι κρίμα που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι φίλαθλοι από τα Χανιά αλλά και φίλαθλοι του ΟΦΗ από το Ηράκλειο”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αίτημα του ΟΦΗ για την παραχώρηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων του τόνιζοντας ότι: “Και εδώ επιτρέψτε μου να πω ότι πραγματικά και το γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και δεν έχουν κανένα από εμάς, ήταν καθαρά μια απόφαση της Αστυνομίας την οποία εμείς σεβόμαστε, την σεβάστηκε και η ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες. Εμείς θέλαμε περισσότερο κόσμο και από τα Χανιά και φιλάθλους του ΟΦΗ για να δουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι”.

Τέλος για τη νίκη – πρόκριση του ΟΦΗ επί των Χανίων είπε: “Χάσαμε από μια ομάδα ψηλότερου επιπέδου και η οποία έχει δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσει και μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα βρίσκεται στα play offs. Αξίζαμε κάτι καλύτερο αλλά φυσικά όταν μια ομάδα πετυχαίνει πέντε γκολ αξίζει την πρόκριση και θέλω να του ευχηθώ το καλύτερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook