Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει ξεκούραση λόγω εκλογών.

Η Ένωση υποδέχεται αύριο (19:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναιτωλικό και ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του. Και ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα… Δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Τσούμπερ.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άγιαξ, λόγω ενοχλήσεων και ακολουθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, για να δουλέψει με τους νταμπλούχους Ελλάδος σε κάποιες αδυναμίες που έχει διακρίνει το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στους τραυματίες παίκτες της ομάδας να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να είναι πανέτοιμοι, για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από κει και πέρα, ο Pelado προσανατολίζεται σε αλλαγές. Πόσες και ποιοι; Θα φανεί…Οι δυο που δείχνουν ότι διεκδικούν φανέλα βασικού για το συγκεκριμένο ματς είναι οι Μήτογλου και Κάλενς, αλλά και οι Ρότα και Μοχαμάντι, όπως και ο Στάνκοβιτς στο τέρμα.

Απ’ εκεί και έπειτα, στη μεσαία γραμμή ο Γαλανόπουλος είναι ο ένας που φαίνεται ότι διεκδικεί θέση για την βασική ενδεκάδα με παρτενέρ του, πιθανότατα τον Μάνταλο.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή, τα πράγματα είναι λίγο πιο ανοιχτά και διαφορετικά, καθώς ο σίγουρος είναι ο Ελίασον που θα παίξει δεξιά ως εξτρέμ, αλλά αριστερά και πίσω απ’ τον επιθετικό υπάρχουν ερωτηματικά.

Η λογική λέει ότι για τη μια απ’ τις δυο θέσεις, θα πάρει φανέλα βασικού ο Πισάρο, είτε για αριστερά, είτε για πίσω απ’ τον επιθετικό, με τα δεδομένα να δίνουν ότι σε περίπτωση που αγωνιστεί αριστερά, δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό για την άλλη θέση, ενώ αν αγωνιστεί πίσω απ’ τον επιθετικό, τότε πιθανότατα ο Γκατσίνοβιτς, ή ο Πινέδα θα ξεκινήσουν βασικοί για αριστερά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook