ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σκόρερ και κορυφαίο τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς στην εξέδρα ανέβηκε ένα πανό που τελικά κατέβηκε. «Υπάλληλοι, Δολοφόνοι – Δεν σας χωράει η πόλη», γράφει και αναφέρεται στα περσινά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η σέντρα του αγώνα έγινε έπειτα από 20λεπτη καθυστέρηση ωστόσο ο Ολυμπιακός φόρτσαρε και με το καλημέρα κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και μάλιστα μέσα σε πέντε λεπτά με σκόρερ τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού καθάρισε το παιχνίδι με δύο προσωπικά τέρματα ανοίγοντας πρώτα το σκορ στο 17ο λεπτό για να έρθει στο 23′ να διπλασιάσει τα τέρματα των ερυθρολεύκων.

To τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόντινει που στις καθυστερήσεις του αγώνα με πλασέ μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κλέιμαν κάνοντας το 0-3 για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Τσαούσης, Τζίμας (75′ Γκάρο), Λιάσος (61′ Μπεγκάλα), Μπιλμπάο, Ροσέρo (61’Έφορντ), Παμλίδης, Μπάλαν (75′ Κόντε).

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Φρέιρε (46′ Πορόζο), Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης (46′ Γιόβετιτς), Ποντένσε (66′ Καρβάλιο), Μπιέλ, Ελ Κααμπί (66′ Μασούρας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook