Βόλος: «Βλέπει» τον Ντανιέλ Αγιάλα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός στόπερ έθεσαν επί τάπητος στον Βόλο μετά την αποχώρηση του Ντόμινικ Κρούζλιακ, ενώ παράλληλα προέκυψε και ο σοβαρός τραυματισμός του Χρήστου Σιέλη στον ώμο. Ο Κύπριος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα και αυτόματα από το Πανθεσσαλικό ίσως και να… επιταχύνουν τις σχετικές διαδικασίες.

Μία περίπτωση που σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία «παίζει» για λογαριασμό του club είναι ο Ντανιέλ Αγιάλα, ο συμπατριώτης τους που έπαιζε την τελευταία τριετία στην Μπλάκμπερν (58 ματς/4 γκολ/2 ασίστ), αλλά μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν έφυγε από τα «ρόδα».

Ο 33χρονος είναι ουσιαστικά… μόνιμος κάτοικος Αγγλίας καθώς πήγε εκεί το 2007 για χάρη της Λίβερπουλ – προερχόμενος από τη Σεβίλλη – και έκτοτε «ρίζωσε» στο νησί.

Μετά τους «Reds» όπου «ανδρώθηκε» συνέχισε σε Χαλ, Ντέρμπι Κάουντι, Νόριτς, Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ από το 2013 ως το 2020 «έγραψε ιστορία» στη Μίντλεσμπρο, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 216 ματς όλων των εκεί διοργανώσεων, μεταξύ άλλων και σε 14 της Premier League (τον Οκτώβριο του 2016 σκόραρε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας).

Με ύψος 1.90 είναι διεθνής με την U21 της χώρας του και πλέον, με γνώμονα τα όσα λένε στην Ιβηρική, ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα.

Gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook