Με άμυνα ανάγκης στην Τούμπα ο Βόλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τραυματισμός του Σιέλη προκαλεί πονοκέφαλο στον Βόλο και τον Κώστα Μπράτσο για το κέντρο της άμυνας.

Πρόβλημα στην άμυνα αντιμετωπίζει ο Βόλος ενόψει του αγώνατης Τετάρτης (27/9) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Χρήστος Σιέλης τραυματίστηκε στον ώμο στη σύγκρουση με τον Παπαδόπουλο στο παιχνίδι του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους, ενώ ο 23χρονος αμυντικός μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Το ιατρικό επιτελείο του Βόλου του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου και δεν κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο Σιέλης θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια των «κυανέρυθρων», προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στον Κώστα Μπράτσο.

Οι διαθέσιμες επιλογές για το κέντρο της άμυνας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι οι εξής δύο, οι νεαροί Ασλανίδης και Καλογερόπουλος. Ο Βόλος μετά την αποδέσμευση του Κρούζλιακ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη στόπερ από την αγορά των ελεύθερων, χωρίς να έχει καταλήξει σε κάποια λύση. Ωστόσο, το πρόβλημα πλέον είναι άμεσο, καθώς ο Μπράτσος θα πρέπει να κάνει πειραματισμούς για να προσθέσει εμπειρία στο κέντρο της άμυνας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook