Παναθηναϊκός: Συνέχισε το ατομικό ο Βαγιαννίδης – Ενοχλήσεις ο Βέρμπιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το τριφύλλι μετά τη χθεσινή νίκη επί της Βιγιαρεάλ, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τη Δευτέρα στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με όσους παίζουν βασικοί στο χθεσινό ματς να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Βαγιαννίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και προφανώς δεν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας, καθώς ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ ξεκίνησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η επομένη της εντυπωσιακής πρεμιέρας στον όμιλο του Europa League βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook