Aστέρας Τρίπολης: Παίρνει τον Ιταλό αμυντικό μέσο Μάρκο Φοσάτι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον Αστέρα κινούνται για την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει τη θέση στο «6», με τον Φοσάτι να κερδίζει την κούρσα με τον Γκος.

Αλλη μια κίνηση θα γίνει στον Αστέρα Τρίπολης για την κάλυψη στο κενό που υπάρχει στο «6».

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει στην pole position τον Μάρκο Φοσάτι. Ο 30χρονος Ιταλός χαφ, που τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στις Ακαδημίες ων Μίλαν-Ίντερ, έχει μείνει ελεύθερος από την Χάιντουκ Σπλιτ και ψάχνει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Μετράει 17 συμμετοχές στη Serie A με τη Βερόνα, ενώ στην επαγγελματική του διαδρομή έχει καταγράψει ήδη 385 ματς, με 27 γκολ και 19 ασίστ. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με όλες τις ομάδες της Εθνικής Ιταλίας. Αυτός είναι ο εκλεκτός για το «6» στον Αστέρα και μένει να δούμε αν προκριθεί αυτή η περίπτωση ή αν τελικά θα ενεργοποιηθεί το plan b με τον Σον Γκος.

Ο 27χρονος Βρετανός, που γεννήθηκε στο Γουέγκμπεργκ της Γερμανίας, από την Ακαδημία της Εξετερ πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά ήρθαν στο δρόμο του οι Ρέιντζερς, ΚΠΡ, Σεντ Τζόνσον, Σριούσμπερι και Μάδεγουελ. Συνολικά έχει καταγράψει 180 ματς με 11 γκολ και 21 ασίστ.

gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook