ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται στο 22′ με τον Πόνσε και τους Πειραιώτες να απαντούν στο 38′ με τον Ελ Καμπί.

Στην ΑΕΚ ανήκε η πρώτη καλή ευκαιρία στο ντέρμπι: στο 7ο λεπτό ο Τσούμπερ έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Πασχαλάκη να δείχνει σε ετοιμότητα, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Μετά από ωραίο ένα-δύο του Ρότα με τον Ελίασον, ο πρώτος έκανε το σουτ που εν τέλει κατέληξε σε… ασίστ στον Πόνσε, ο οποίος από κοντά, όντας αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει προ κενής εστίας για το 1-0.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και πιο επικίνδυνος.

Στο 30′ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν την εστία του Στάνκοβιτς με το ωραίο σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ της Ένωσης να ίπταται, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Οκτώ λεπτά αργότερα πάντως οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν το 1-1, με τον Ποντένσε να σκάβει ωραία την μπάλα και να τροφοδοτεί τον Ελ Κααμπί, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Στο 59ο λεπτό ο Αραούχο σκόραρε, μετά από παράλληλη σέντρα του Ελιάσον, ωστόσο ο διαιτητής τσεκάροντας τη φάση στο on field review το ακύρωσε για χέρι του Πινέδα στο ξεκίνημα της φάσης.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα (46′ Μήτογλου), Μουκουντί, Μοχαμάντι, Γιόνσον (46′ Πινέδα), Σιμάνσκι (75′ Ζίνι), Ελίασον (75′ Άμραμπατ), Τσούμπερ, Αραούχο (72′ Γαλανόπουλος), Πόνσε

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσος, Ροντινέι, Έτσε (82′ Ορτέγκα), Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε (55′ Σκάρπα), Μασούρας (55′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (82′ Γιόβετιτς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook