Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επικό παιχνίδι στην Καισαριανή με την Κηφισιά να χάνει με 0-3 και 2-4 μέχρι το 94′ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Δεληγιαννίδη να κεραυνοβολεί τον Κρίστινσον μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-1.

Στο 12ο λεπτό η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματά της με τον Στάικο, ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Κρίστινσον να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Στο 22ο λεπτό η Κηφισιά δέχεται και τρίτο τέρμα, με τον Μπέργκστρομ να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου.

Στο 33′ ο Αναστασίου προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο ματς τους Παρά, Κωνσταντακόπουλο και Αντερέγκεν αντί των Λούμορ, Μπιφούμα και Πέιου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μασούρας είχε δοκάρι σε σέντρα που επιχείρησε, ενώ στο 43′ ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 παίκτες, καθώς μετά από έλεγχο στο VAR, ο Ματσούκας απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χάγεκ, για φάουλ εκτός περιοχής στον Οζέγκοβιτς.

Στο 56ο λεπτό το συγκρότημα του Αναστασίου μείωσε σε 3-1 με ένα πολύ ωραίο τέρμα του νεαρού Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του στη Super League.

Συγκεκριμένα έκανε εναέριο κοντρόλ με το αριστερό και εκτέλεσε με το δεξί στην κλειστή γωνία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάντος από τα αριστερά, ο Οζέγκοβιτς έκανε ωραία κίνηση και βρήκε την μπάλα με το γόνατο, στέλνοντας τη στα δίχτυα του Χόβαν, μειώνοντας σε 3-2.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο κι έτσι η ομάδα των βορείων προαστίων πλησίασε τα «λιοντάρια» σε απόσταση αναπνοής.

Πάντως πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν το 4-2 με σουτ του Πηλέα. Η Κηφισιά δεν παράτησε τα όπλα και στο 96ο λεπτό με γκολ του Τετέι μείωσε σε 3-4 και τελικά δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Μποτία διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον – Μασούρας, Λούμορ (33′ Παρράς), Μποτία, Βαφέας – Παπασάββας, Πέιος (33′ Αντερέγκεν), Ίλιεφ (72′ Ιπαλίμπο) – Μπιφουμά (33′ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης – Ουνεντραόγκο, Στάικος (67′ Μορέιρα), Μούργος, Χατζηστραβός (67′ Τομάς) – Άλεξιτς (60′ Μπαΐροβιτς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook