Σλίβκα: “Φίλος μου ο Νταμπράουσκας – Ζήτησε την γνώμη μου για τον ΟΦΗ πριν πάρει την απόφαση του”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο συμπατριώτης του Βάλντας Νταμπράουσκας και μέσος της Λαμίας μίλησε για τον τεχνικό του ΟΦΗ αλλά και για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο Βικίντας Σλίβκα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Lamia Polis 87,7 πλέκοντας το εγκώμιο του Βάλντας Νταμπράουσκας. Αρχικά ο Λιθουανός μέσος είπε για τον τεχνικό του ΟΦΗ: “Η αλήθεια είναι ότι γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Πράγματι με πήρε τηλέφωνο πριν να πάρει την απόφαση να έρθει στη Κρήτη για τον ΟΦΗ. Είναι ένας άνθρωπος που παρά το γεγονός ότι τον εκτιμώ και τον σέβομαι πάρα πολύ γιατί έπαιζα και πριν από 10 χρόνια για εκείνον. Ζήτησε τη γνώμη μου και τον θεωρώ κάτι σαν φίλο. Αν νικήσουμε το Σάββατο θα είναι ένα γλυκόπικρο συναίσθημα λόγω αυτής της σχέσης.”

Όσον αφορά τον ΟΦΗ υπογράμμμισε πως “δεν θα εστιάσω μόνο στην φετινή εικόνα του ΟΦΗ, από τότε που είμαι στην Ελλάδα γνωρίζω ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι ένας σύλλογος ο οποίος πάντοτε προσπαθεί και ενισχύεται σημαντικά όπου χρειάζεται. Γνωρίζω και τον προπονητή γνωρίζω και το staff του που είναι Λιθουανοί. Ανυπομονούμε να τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook