Κλείνει στα Χανιά ο Δημήτρης Μάνος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η παρουσία του Έλληνα επιθετικού στο “Γεντί Κουλέ” στο περιθώριο του αγώνα των Χανίων με τον ΟΦΗ δεν ήταν καθόλου τυχαία και όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Μάνος θα είναι η τελευταία προσθήκη.

Ο Δημήτρης Μάνος, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, πρόκειται ν’ αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των Χανίων παίρνοντας έναν επιθετικό που είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην Superleague 2.

O πρώην επιθετικός του ΟΦΗ που αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Superleague 1 και την Τουρκία, επιστρέφει στην Κρήτη για λογαριασμό των Χανίων και όλα δείχνουν πως βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στα Χανιά.

Μάλιστα το sportcaster.gr είχε αποκαλύψει το προηγούμενο Σάββατο την παρουσία του στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” όπου είχε θερμή χειραψία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Ξηρουχάκη καθώς και με τον μεγαλομέτοχο των Χανίων Αντώνη Ροκάκη αλλά και τον Γιώργο Βρέντζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός του σαββατοκύριακου εφόσον ο παίκτης περάσει τα ιατρικά-εργομετρικά.

sportcaster.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook