Τα πλάνα Λουτσέσκου για ΟΦΗ: Πέντε αλλαγές στην 11αδα για το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Μεϊτέ να βρίσκεται μεταξύ αυτών που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη και τον Ταϊσον να μένει εκτός αποστολής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σε ότι αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές που θα εμπιστευτεί φανέλα βασικού ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τις “δοκιμές” του σήμερα στην Τούμπα, η ενδεκάδα του Ηρακλείου θα έχει πέντε αλλαγές σε σχέση με αυτή της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Χαρτς!

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Τόμας Κεντζιόρα και στο αριστερό θα επανεμφανιστεί ο Ράφα Σοάρες, ενώ δίπλα στον Γουίλιαμ Έκονγκ θα αγωνιστεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Από εκεί και πέρα, ο Χάρης Τσιγγάρας θα καθίσει στον πάγκο και θέση δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ θα πάρει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ την τριάδα πίσω από τον Μπράντον Τόμας που θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, θα συνθέσουν οι Τόμας Μουργκ, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

paok24.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook