ΠΑΟΚ: Μοναδικός απών ο Φιλίπε Σοάρες κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στροφή στον ΟΦΗ για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφήνοντας πίσω τους την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Σταθερά εκτός ο Φιλίπε Σοάρες.

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της Τούμπας, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους που θα φέρουν τρεις ακόμα βαθμούς στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2023-24.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Χαρτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής, με διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα κι είναι ο μόνος παίκτης που δεν έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» .

Το Σάββατο (02.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 09:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Κρήτη με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook