Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάει για τρεις κινήσεις με το όνομα του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ρουμάνου τεχνικού να βρίσκεται στον… αφρό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί στα χαφ και ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο. Θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο, ενώ στη διαφαινόμενη συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς ύψους 6 εκάτ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, με την παραχώρηση του Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών, όπως παραδέχθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με την Κηφισιά.

Στη λίστα του «δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται το όνομα του Σάμου Καστιγέχο, όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια έως το 2025, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μίλαν, Βιγιαρεάλ και Μάλαγα.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πολλά αναμένεται να φανούν σήμερα για τα πλάνα του Λουτσέσκου, ο οποίος έδωσε ανάσες σε κάποια βασικά του εργαλεία στην αναμέτρηση με την Κηφισιά ενόψει της ρεβάνς με τη Χαρτς.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός θα είναι Φελίπε Σοάρες και Εκόνγκ, ενώ θα κάνει εξετάσεις ο Μουργκ. Στον αγώνα του Σαββάτου οι Σβαμπ, Κωνσταντέλιας και Τόμας (συν τον Νάρεϊ που πλέον αποτελεί παρελθόν) ήρθαν από τον πάγκο και αυτό κάτι… μαρτυράει για τις προθέσεις του για τον αγώνα με τους Σκωτσέζους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook