ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο σκληροτράχηλος Πανσερραϊκός έφυγε με έναν ιστορικό βαθμό από τη Νέα Φιλαδέλφεια μένοντας στο 1-1 με την ΑΕΚ.

Mε γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός, αιφνιδιάζοντας την ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, με τον Πηλέα να κάνει τη σέντρα, βρίσκοντας τον Άλεξιτς, που με εξαιρετική κεφαλιά στην κίνηση νίκησε τον Αθανασιάδη.

Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, καθώς το σουτ του Πισάρο τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Χόβαν.

Νωρίτερα ο διαιτητής καταλόγισε αρχικά πέναλτι, όταν ο Πισάρο έκανε το γύρισμα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ουεντραόγκο. Εντούτοις εξετάζοντας τη φάση ο ίδιος στο on field review πήρε πίσω την αρχική του απόφαση, καθώς το χέρι του αμυνόμενου ήταν κολλημένο και ως εκ τούτου δεν υπήρχε παράβαση.

Στο 59′ ο Άλεξιτς με ένα μακρινό βολέ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Ένα λεπτό αργότερα οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Γκοτζαμανίδη στον Πισάρο μέσα στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν Βέερτ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Χοβάν. Ο Ολλανδός εκτέλεσε στο κέντρο της εστίας και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απομάκρυνε την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ακολούθησαν δύο νέες μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων, ωστόσο ο Χοβαν ενήργησε σωτήρια τόσο στο σουτ του Γιόνσον στο 68′ όσο και σε εκείνο του Πισάρο ένα λεπτό αργότερα, στερώντας το γκολ της ισοφάρισης στην ομάδα του Αλμέιδα.

Στο 78ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό για την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ (73′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46′ Πινέδα), Μοχαμάντι – Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Ελίασον (71′ Αραούχο), Πισάρο, Γιόνσον – Μάνταλος, Φαν Βέερτ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Πηλέας (65′ Γούλερι), Τόμας (46′ Θυμιάνης), Άλεξιτς (65′ Τσαγκαλίδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook