Αστέρας Τρίπολης: Τελειώνει η μεταγραφή του Ούγκο Ράμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ούγκο Ράμα από την Οβιέδο βγάζοντας από τα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό.

O Αστέρας εκτός από τον Σουρλή πάλευε για όλα και για την απόκτηση του Ούγκο Ράμα από την Οβιέδο. Οι Αρκάδες τα είχαν βρει σε όλα με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και το μόνο που έμενε ήταν η συγκατάθεση της ομάδας του.

Ο προπονητής του τον ήθελε και στήριζε πολλά πάνω του αλλά ο Αστέρας έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση που δύσκολα θα μπορούσαν να αρνηθούν. Πλέον, απομένει η ανταλλαγή κάποιων απαραίτητων εγγράφων και στη συνέχεια ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο για να προσγειωθεί στην Αθήνα και από εκεί θα πάει στην Τρίπολη για να ανακοινωθεί.

Μάλιστα, κατά την ιστοσελίδα «La Nueva Espana», η Ρεάλ Οβιέδο θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ ενώ το 45% ανήκει στην προηγούμενη ομάδα του παίκτη. Το συνολικό κόστος δε για το deal όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ θα ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ.

Κι αν φαινόταν ότι με τους Σουρλή και Ράμα οι κιτρινομπλέ θα κλείσουν τις υποθέσεις του στον άξονα, ο Ράμα ενδεχομένως δεν θα είναι η τελευταία τους προσθήκη. Η υπόθεση του Τέκι δεν έχει ξεχαστεί εντελώς και γίνεται ακόμη προσπάθεια για μια νέα οικονομική υπέρβαση, ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης στον άξονα.

gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook