Νέα Φιλαδέλφεια: Κι άλλους Κροάτες χούλιγκαν αναζητά η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 29χρονου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι ανακριτές αναζητούν στοιχεία για τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 29χρονος Μιχάλης, πέρα από το μαχαίρωμα που του στέρησε τη ζωή – Δωρεές ζητούν οι Bad Blue Boys.

Την ώρα που τα βλέμματα στρέφονται στον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, οι ελληνικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που οδήγησε στον θάνατο τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι ανακριτές αναζητούν στοιχεία για τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άτυχος φίλαθλος της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ζητούν από την ΕΛΑΣ όλα τα βίντεο, καρέ – καρέ, με τον ξυλοδαρμό του θύματος, πέρα από το φονικό χτύπημα, δηλαδή πέρα από το μαχαίρωμα που του κόστισε τη ζωή.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές αναζητούν και άλλους Κροάτες χούλιγκαν, καθώς ερευνάται η εμπλοκή τους στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο των κιτρινόμαυρων. Πιο αναλυτικά, υπάρχουν άνθρωποι, των οποίων η είσοδος στην ελληνική επικράτεια έχει καταγραφεί στους συνοριακούς σταθμούς, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την έξοδό τους από την χώρα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανόν, Κροάτες που συμμετείχαν στα επεισόδια να βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά να μην έχουν εντοπιστεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook